Stomatološka oridinacija DENT-VAF

Svetozara Markovića 56

Beograd

 

Dentalni turizam

Dentalni turizam ili stomatološki turizam je poseban sektor turizma poznatog kao medicinski turizam. Ovakav vid turizma obuhvata osobe koje traže usluge van svojih lokalnih zdravstvenih sistema.Srbija postaje sve atraktivnija za dentalni turizam.

dent vaf ordinacija

 

Ranije su dolazili uglavnom naši ljudi iz dijaspore, ali je sve više stranaca koji na sajtovima dobijaju informacije i biraju ordinaciju koju kontaktiraju, a zatim dolaze. Glavni razlog dolaska je za njih jeftina, a kvalitetna usluga, jer su naše cene prilagođene domaćem standardu i niže su 10 do 15 puta u odnosu na one u najrazvijenim zemljama, dok je kvalitet isti. Stepen stručnosti i profesionalizam naših stomatologa je na izuzetnom nivou, a zahvaljujući dobro razgranatom avionskom prevozu dolaze zainteresovani iz svih krajeva sveta.

 

Za mnoge je dentalni turizam odlično rešenje, jer će dobiti kvalitetnu uslugu po prihvatljivim cenama, a biće u prilici i da upoznaju kulturno-istorijsko nasleđe Srbije i njen glavni grad Beograd.

dent vaf Beograd

 

Beograd Vam nudi mnogo izuzetnih restorana domaće i internacionalne kuhinje, veliki broj kafea i zanimljiv noćni život. Postoje organizovani obilasci grada, muzejima, crkvama ili obalama reka. Više o turističkoj ponudi Beograda mozete videti na sajtu Turističke organizacije Beograda.

 

Ukoliko se odlučite za nas, predlažemo da nas kontaktirate kako bi dogovorili sve detalje oko vašeg boravka u Beogradu i organizovali da stomatološke usluge dobijete u što kraćem vremenskom roku.

 

Takodje smo u mogucnosti da vam obezbedimo smeštaj u nasem gradu kao i sam doček i vaš prevoz od aerodroma do smeštaja.

Sa našim partnerima moguće je po vašim željama, osmisliti vaš boravak u Beogradu i Srbiji i omogućiti razne izlete.

dent vaf Kalemegdan

 

 

PRVI KORAK

 

dent vaf smile

Saradnju obično počinjemo razmenom e-mailova, tumačenjem ortopan snimka koji biste nam poslali. Na osnovu toga možemo dati približnu procenu vašeg stanja zuba i nekoliko predloga šta bi u Vašem slučaju bilo najbolje uraditi, a u skladu sa Vašim mogućnostima.

 

Praksa je da u mail-u pošaljete opis vašeg problema, želja, planova i pitanja koje imate i naravno da pošaljete digitalni Ortopan snimak obe vilice kako bi imali uvid stanje vaših zuba i kosti. Naš tim ce preliminarno analizirati vaše probleme i želje i predloziti postupak lečenja. Ukoliko ima više mogućnosti lečenja, predočićemo vam sve opcije.Objasnićemo Vam celokupnu proceduru intervencije, vremensko trajanje iste i eventualne faze rada kao i tretman i trajanje oporavka. Detaljno ćemo vam predočiti koliko dolazaka je potrebno i u kom vremenskom roku i naravno cenu celokupnog lečenja. U slučaju da su potrebna dva dolaska u Beograd i našu ordinaciju, obračunacemo Vam samo cenu za intervenciju koja se radi u prvom dolasku, dok ostatak plaćate pri zavrsetku rada.

 

Posle nase korespodencije, zakazuje se Vaš dolazak kod nas u skladu sa vasim mogućnostima. Potrudićemo se da stomatološke intevencije budu potpuno bezbolne i da boravak u našem gradu Vam ostane u lepom sećanju.Vaš osmeh je naša najbolja reklama.

 

Za izvedene intervencije izdajemo račun kao i medicinski izveštaj. Osobama koje imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke intervencije, pomoću računa i izveštaja mogu vršiti povraćaj novca u svojim zemljama.